Hirdetés

Nyerj egy Trónok harca táskát vagy más relikviákat!

|

Kimutatnád lojalitásod a Lannister ház felé? Szeretnéd Westeros és Essos térképét a szobád falán látni? Vagy másmilyen relikviára vágysz? A Geekstore játékában most nyerhetsz!

Hirdetés

Régóta vártunk rá, és tegnap elérkezett a nap: elkezdődött a Trónok harca hatodik évada, folytatódnak kedvenceink (és nem kimondott kedvenceink) kalandjai.

Egy igazi rajongó nem csak azzal mutathatja ki rajongását, hogy hétről hétre nézi az új részeket, hanem azzal is, hogy mindenféle relikviákkal díszíti ki magát vagy szobáját. A Geekstore.hu kínálatában rengeteg más sorozatos, filmes, videojátékos figura, öltözék, otthoni vagy ruházati kiegészítő mellett számos Trónok harca relikvia is megtalálható. A shop azért jött létre, hogy a rajongók - legyenek akár a Game of Thrones, a The Walking Dead, a Star Wars vagy valamelyik más franchise fanatikusai - egy helyen találhassanak meg mindent, ami érdekelheti őket, és ne kelljen külföldről, hosszú szállítási idővel és magas költséggel megrendelniük, amire vágynak.

Az új évad indulását ünneplendő a Geekstore-os srácok most nyereményjátékot hirdetnek, melynek során egy Game of Thrones Lannister táska, egy Daenerys Targaryen kulcstartó, egy epizódos poszter, egy térkép poszter, egy mágneskészlet, illetve egy Lannister póló talál gazdára. Ahhoz, hogy bekerüljetek a potenciális nyertesek közé, csak az alábbi kérdésre kell helyesen válaszolni, és a választ elküldeni a nyeremenyjatek@geekstore.hu címre legkésőbb április 29. péntek éjfélig. A levél tárgya legyen: "Game of Thrones GameStar játék".

A kérdés pedig:

Hányféle Jaime Lannister Pop!-figura található meg a webáruházukban, és milyen szám található a dobozuk jobb felső sarkában?

A nyerteseket a Geekstore értesíti legkésőbb pénteken, és a nyereményeket is ő adja át. A nyeremények a budapesti PlayIT-en is átvehetők lesznek, a Geekstore standjánál, de aki nem vesz részt a rendezvényen, annak futárszolgálattal elküldik a nyereményt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)