Hirdetés

Trónok harca - bocsánatot kértek a sorozat készítői

|

A Trónok harca sorozat legutóbbi epizódja felkavarta a teljes rajongótábort. A széria két alkotója most váratlan videóban kért elnézést a nézőktől.

Hirdetés

Mivel a Trónok harca sorozat legújabb részéről lesz most szó, csak azok olvassanak tovább, akik már látták ezt az epizódot vagy esetleg nem zavarja őket egy igencsak méretes spoiler!

Sokkoló jelenettel zárult a Trónok harca legutóbbi része, elveszítettünk egy újabb főszereplőt. Az ezzel kapcsolatos mémekről már megnézhettetek nálunk egy összeállítást is. Hodor halála miatt most a szériáért felelős alkotók kértek bocsánatot az amerikai Jimmy Kimmel Live műsorban.

Ha viszont azt hiszitek, hogy csupán a szereplő kiiktatásáért sajnálkoztak a készítők, akkor nagyon tévedtek! D.B. Weiss és David Benioff azért kért elnézést az összes nézőtől, mert ezután minden magát kicsit is mókásnak gondoló alak "Hodor!" kiáltással fogja a tudtunkra adni, ha azt szeretné, hogy tartsuk nyitva nekik az ajtót.

Fent megnézhetitek ti is a vicces bocsánatkérést.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)