Hirdetés

Gonoszt alakíthat Bill Murray az Ant-Man: Quantumaniában

|

A színész nem sokat árult el a Marvel filmes univerzumában kapott szerepéről, de megeshet, hogy Hangya ellenfeleinek oldalát erősíti majd.

Hirdetés

Tavaly ősz óta biztosak lehetünk benne, hogy Bill Murray is csatlakozik a sztároknak ahhoz az egyre bővülő táborához, akik valamilyen szerepet vállalnak a Marvel filmes univerzumában.

Néhány rövid mondat erejéig nemrég megint szóba hozta a témát, megerősítve, hogy a szereplése az Ant-Man: Quantumaniához kötődik majd, illetve arra is tett egy kisebb utalást, hogy nem a jók csapatát erősíti majd.

Hirdetés

A hetvenegyéves színész nemrég egy YouTube-os interjúműsor vendége volt, ahol egy napot a New York Giants néhány éve visszavonult irányítójával, Eli Manninggel töltött, és ahogy a videóban láthatjátok, sok témát érintenek eközben, a sporttól kezdve Murray régi filmjein keresztül a testvéreikhez fűződő viszonyaikig. Aztán néhány perc múlva Manning mintha egy nem igazán ismert, vagy nagy kaliberű projektről kérdezné, egyszer csak így fordult a színészhez:

"Nem leszel benne valamelyik érkező szuperhősös filmben? Az Ant-Manben?",

amit a hamburgert majszoló Murray csak egy bólintással erősít meg.

Ami viszont talán egy fokkal érdekesebb, hogy az ex-sportoló naivan megkérdezte, mi lesz Murray karakterének szuperképessége, amire csak annyit válaszolt,

"Az a szupererőm, hogy egy rosszfiú vagyok."

Azt már tudjuk, hogy nem Murray, hanem Jonathan Majors játssza az Ant-Man 3 főgonoszát, aki nem más lesz, mint Kang, a hódító (akiről a magyarázó cikkünkből még többet megtudhattok). Így a Szellemirtók és az Idétlen időkig sztárja csak valamelyik alacsonyabb rangú gonosz szerepét kaphatta, vagy csak szórakozik velünk, és valójában Hank Pym szövetségeseként tűnik fel.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hogy mi az igazság, azt lehet, hogy még egy darabig nem tudjuk meg, ugyanis a legutóbbi halasztás egészen 2023 nyarára tolta el a következő Ant-Man mozi premierjét, szóval még a trailerekkel sem kell annyira sietnie az alkotóknak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)