Hirdetés

Halálos iramban 8 - vasárnap jön az előzetes, ízelítővel hangolódhatunk

|

A Halálos Iramban 8 új, 2 és fél perces előzetese összefoglalja, mi történt az eddigi filmekben, és felkészít az új rész előzetesére.

Hirdetés

A legszórakoztatóbb, legőrültebb filmet ígéri a Furious 8 stábja, és látva mennyire sikeresek voltak az eddigi részek, valószínűleg a Universal Pictures sem szabta szűkre a költségvetést.

Jövő áprilisban lesz a premier, így épp itt az ideje, hogy lássunk belőle valamit. December 11-én, vasárnap fogják bemutatni New Yorkban az első igazi trailert, az eseményt élőben közvetítik majd Facebookon. Ha nem tudjátok követni, az se baj, nem sokkal utána biztosan közzéteszik az előzetest önállóan is, mi pedig hírt adunk róla azonnal, ahogy ráakadunk. Addig is nézzétek meg az alábbi összefoglalót, amiben az eddigi 7 rész jeleneteit láthatjuk, és a stáb beszél arról, mire számíthatunk, miről szól a franchise, satöbbi. Hangulatos.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)