Hirdetés

Daniel Radcliffe ismét Harry Potter szerepében?

|

Több mint 10 éve indult a Harry Potter mánia, sokan együtt nőttünk fel a karakterekkel és a Halál Ereklyéi után se szívesen eresztjük el a franchise-t. Lehetséges, hogy nem is kell.

Hirdetés

Állítólag készül a Harry Potter nyolcadik részének filmváltozata, erről már volt szó. De ez még mindig csak pletyka, ahogy az is, hogy talán ebben a részben is Daniel Radcliffe fogja játszani sokunk kedvenc varázslóját, Mr. Pottert.

A Harry Potter és az Elátkozott Gyermek 19 évvel a Halál Ereklyéi után játszódik és nemrégiben színdarab is készült belőle. Harry alapvetően más ember lett, más értékeket képvisel. Ez nem is csoda, hiszen már egy 40 körüli férfiről beszélünk. Harry a felelősségteljes felnőttek életét éli, teljes munkaidős családapa, de még mindig gyötrik a múltbéli történések. Ugyanakkor előtérbe kerül Harry fia is, Albus, akit felvettek Roxfortba és már azt is tudjuk, hogy a Mardekár ház tagja lett.

Daniel Radcliffe korábban azt nyilatkozta, hogy bár szívesen visszatérne a varázslók világába, jelenleg még nem tervezi ezt. Most más projekteken dolgozik, amik elsőbbséget élveznek számára. A Warner Brothers állítólag ennek ellenére munkálkodik, rendezik a film jogi dolgait, készítik a forgatókönyvet, de eszükben sincs új Harryt keresni, mert az ő szerepét csak egy ember játszhatja el.

Mindenesetre Danielnek ez lenne az utolsó Potter szerepe, hisz J. K. Rowling nemrég tisztába tette a dolgokat: az Elátkozott Gyermekben még szerepel Harry, de az ő történetének itt vége szakad. Nem hal meg, de egy másik korosztály veszi át a helyét, ami azt is jelentheti, hogy jönnek még a jövőben új varázslatos storyk Rowling tollából.

Addig is be kell érnünk a Legendás állatok- és megfigyelésük spin-offal, aminek a legutóbbi előzetese igen hatásosra sikeredett.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)