Hirdetés

Hivatalos: a tévéképernyők után ismét a nagyvászonra látogat Chucky

|

Még véget sem ért a sorozat, de a karakter megálmodójának már egész konkrét tervei vannak a történet folytatásával kapcsolatban.

Hirdetés

A mára már klasszikusnak mondható 1988-as Gyerekjátékkal ismerhette meg a nagyközönség Chucky-t, aki idővel a horror szcéna egyik legemblematikusabb karakterévé nőtte ki magát. Az évek során számos filmmel bővült a franchise, legutóbb pedig a 2019-es, igen felejthetőre sikeredett eredeti film remake-je révén találkozhattunk a karakterrel - ott már érezhető volt a fáradtság.

Látszólag azonban ez egy cseppet sem zavarta a karakter felett bábáskodó Don Mancini-t, aki lényegében a létező összes bőrt lehúzta Chucky-ról. A filmeket parkolópályára téve 2021-ben útnak indította a nemes egyszerűséggel Chucky névre keresztelt sorozatot, aminek éppen a harmadik évada közeledik a végéhez.

Hirdetés

Azonban mint kiderült, ez nem jelenti azt, hogy örökre búcsúznunk kell a karaktertől. Maga Mancini erősítette meg, messze van még Chucky történetének a vége.

"Mint mindenki ebben a szakmában, én is szeretnék több olyan dolgot csinálni, amit szeretek, de ha ezen a ponton csak Chucky van, az nekem teljesen oké. Természetesen vannak más dolgok, amiket szeretnék megvalósítani. Egy új piloton dolgozom. Közben pedig egy új Chucky film elkészítésének kezdeti fázisában vagyok. Jelenleg az a célom, hogy tovább dolgozzak, bármi is legyen, ami munkában tart."

- fogalmazott az alkotó.

Hogy a sorozat folytatódni fog-e, egyelőre nem tudni, ezt leszámítva viszont a készítő elég egyértelműen nyilatkozott: új Chucky film készül, így a rajongók ma már ennek tudatában térhetnek nyugovóra.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)