Hirdetés

John Williams kórházba került

|

A legendás filmzeneszerzőnek több koncertet is le kellett mondania, ezek vezényletét régi barátja veszi át.

Hirdetés

A 86 éves zeneszerző, John Williams kénytelen volt kórházba vonulni egy hivatalosan meg nem nevezett betegség miatt. A hirtelen rosszullét három koncertjét érintette, melyeket így Maestro Dirk Brossé fog átvenni.

Hirdetés

A hivatalos közlemény nem volt túlságosan bőbeszédű, viszont az olvasottak alapján John nem könnyen mondott le az alkalmakról.

"John nagyon sajnálja, hogy a betegsége miatt nem lehet ott a pénteki koncerten, és nagyon hálás barátjának, amiért átveszi a helyét a pódiumon. Azt kívánja, bárcsak ott lehetne 5000 barátjával, akik együtt ünneplik majd a zene nagyságát. Mindenkinek egy boldogsággal teli estét kíván."

Reméljük, hogy hamar helyrejön, és mielőbb kipihenten térhet vissza munkájához.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)