Hirdetés

Justice League - egy selfieből derült ki, hogy mikor jön a következő promó

|

Nem csak a Star Wars, de a DC rajongók is várták a Zsivány Egyest, főleg azért, mert elvileg kellett volna legyen előtte egy Justice League trailer. Na, az maradt el.

Hirdetés

A Zsivány Egyes - Egy Star Wars-történet előtt elvileg lett volna egy Justice League trailer, de helyette a Dunkikrből kaptuk új anyagot. Ettől függetlenül Zack Snyder nem felejtette el ígéretét, és hamarosan új trailerrel, reklámmal, vagy valamivel kedveskedik majd a rajongóknak.

Ezt onnan tudjuk, hogy emberünk csinált egy közös kloet Mikah McAllisterrel (aki remélhetőleg nem marad egyedül karácsonykor) és el is árult neki pár izgalmas infót.

Shout out to my boss for officially making this meet up happen😭 #batmanvsuperman #justiceleague Director, #zacksnyder , has a message for you guys: " Watch the Justice League movie, BECAUSE ITS THE JUSTICE LEAGUE!"🎥 Also, I asked if he can do a video with me to "inspire" you guys to watch his films, he says: " Normally I would but the promo for the movie will begin REAL SOON so I can't say more at the moment...."😭😭😭😆😆😆 By real soon, he means the end of this month 😏I'm soooo pumped🤔😬🔥🔥🔥🔥 At least I got to reiterate how much I loved his Dawn of the Dead remake and #wonderwoman 😭 He was very grateful and soooooooo kind to me! Yes, now he knows my face... but probably forgot my name 😂😂😂😂😂Also, #thebatman will be filmed at the WB lot... (allegedly)😏🦇🔥

Mikah McAllister (@mikahmcallister) által közzétett fénykép,

Emberünk elmondása szerint még idén fogunk új dolgokat látni az Igazság Ligája filmből. Lévén ez már csak maximum két hetet jelent, így már a napokban lehet számítani valamilyen promóciós anyagra.

A Justice League 2017. november 17-én kerül a mozikba.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)