Hirdetés

Két új Bosszúállók mozi is jön, megvan a címük és a premierdátumuk

|

Már a Marvel filmes univerzum hatodik fázisához fog tartozni a következő két Bosszúállók film.

Hirdetés

A San Diego Comic-Conon a Marvel Studios felvázolta a következő pár év néznivalóit, elénk tárták a 2023-ban induló negyedik fázis összes filmjét és sorozatát. Itt azonban nem álltak meg, bepillantást engedtek a hatodik felvonásba. Egyúttal egyébként nevet adtak a negyedik, ötödik és hatodik fázisnak, az ezeken átívelő grandiózus történetet immár a The Multiverse Saga néven illethetjük. 

A hatodik fázist az új Fantasztikus Négyes mozi fogja indítani 2024. november 8-án (az amerikai premier szerint), utána viszont rögvest két új Bosszúállók filmet is kapunk. Kevin Feige már most konkretizálta, hogy a Russo testvéreknek nem lesz köze ezekhez a mozikhoz. 

Hirdetés

Az Avengers: The Kang Dynasty 2025. május 2-án fog érkezni, és teljesen egyértelmű, hogy a Loki sorozat első évadának végén bemutatott Kang, valamit az ő végtelen számú variánsa keveri majd a kulimászt, és kutyulja össze a teljes multiverzumot. 

2025. november 7-én pedig érkezik az Avengers: Secret Wars, ahol összecsaphatnak aztán a különböző világok, a multiverzum összes valósága, és akár különböző filmes univerzumok is. Nagyon kíváncsian várjuk, végül mit hoznak majd ki ebből.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)