Hirdetés

Kiderült, mikor érkezik a Borat 2, az első teaser Trumpot gúnyolja

|

Az Amazon Prime-on fog debütálni a Borat 2, ráadásul már nem is kell sokáig várnunk rá.

Hirdetés

Számos forrás megerősítette, hogy gyakorlatilag az összes nagyobb streamingszolgáltató le akart csapni a Borat 2-re (avagy teljes címe szerint a Borat: Gift of Pornographic Monkey to Vice Premiere Mikhael Pence to Make Benefit Recently Diminished Nation of Kazakhstan című alkotásra), de nagyon úgy tűnik, hogy végül az Amazon Prime lett a befutó.

Sőt, immár azt is tudjuk, hogy a 2006-os kultfilm folytatása október végén egészen pontosan 23-án, kicsivel több mint egy héttel az amerikai elnökválasztás előtt fog debütálni. Várható volt, hogy ezt a lehetőséget nem hagyják ki az alkotók, hiszen maga a film is szorosan kapcsolódik Trump és Biden összecsapásához, erre utal az első közzétett kedvcsináló videó is.

Hirdetés

Az első teaser trailer a kazah állam (értelemszerűen teljesen kamu) Twitter oldalán bukkant fel, a videó pedig nem túl meglepő módon Donald Trumpon, az Egyesült Államok jelenlegi elnökén viccelődik. A jelenlegi tervek szerint mozis premier nem várható (legalábbis az Egyesült Államokban biztosan nem). 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)