Hirdetés

Egymásnak ugrik az X-Men és a Fantasztikus Négyes?

|

A jelek szerint az ifjú Franklin Richards miatt alakul ki konfliktus a két szuperhőscsapat között.

Hirdetés

Alaposan átalakult a mutánsok helyzete a Marvel képregényes univerzumban. A Power of X és House of X minisorozatok után jelenleg már az összes mutáns (jók és gonoszak egyaránt) békét kötöttek, és együtt élnek a Krakoa szigeten. A szigetre maga is egy mutáns organizmus, és az ott termű különleges virágok miatt kerültek meglehetősen előnyös pozícióba a mutánsok: ezek a növények képesek gyógyítani az embereket, sőt az várható élettartamukat is évekkel növelik meg, mutánsok számára pedig egyéb érdekes trükkökre is képesek, például lehet velük teleportálni is. Krakoa, valamint a Xavier professzor és Magneto által vezetett mutáns nemzet tárt karokkal vár minden mutánst, így jön a képbe a Fantasztikus Négyes ifjú tagja is.

Hirdetés

Sokan valószínűleg csak a négy alapítót ismerik a Fantasztikus Négyesből, de a csapatvetető Reed Richardsnak és feleségének, Sue Stormnak már gyermekeik is vannak, akik szuperhumán anyukájuk és apukájuk miatt alapvetően mutánsként születtek. Fiuk, Franklin Richards történetesen a Föld egyik legnagyobb hatalommal bíró mutánsa. Ennek fényében cseppet sem véletlen, hogy az X-Men tagjai nagyon örülnének, ha az ifjú Franklin is csatlakozna hozzájuk, ezt a lehetőséget már fel is ajánlották neki. Franklin jelenleg még a családjával maradt, de könnyen lehet, hogy ez hamarosan megváltozik. 

Az MCM Comic Con Londonon ugyanis bejelentették, hogy 2020 februárjában érkezni fog egy négyrészesre tervezett X-Men/Fantastic Four minisorozat. Az első szám borítóját már most megnézhetitek: 

Az új miniszériában értelemszerűen Franklin Richards körül forog majd minden, de az alkotók egyelőre nem sokat árultak el magáról a történetről. Az mindenesetre biztos, hogy a fiatalember nehéz döntés előtt áll, az egymásnak feszülő két fél, az X-Men és a Fantasztikus Négyes pedig mindent meg fognak tenni azért, hogy saját soraikban tudhassák őt. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)