Hirdetés

Megint elhalasztották a Sony idei nagy dobását, csúszik a Kraven film

|

Többet kell várnunk a Sony következő Pókember nélküli Pókember-filmjére, mint azt korábban ígérték.

Hirdetés

Továbbra sincs vége a nagy mozis csúszások korszakának a jelek szerint, hiszen a Sony megerősítette, hogy megint el kellett tolniuk az Aaron Taylor-Johnson főszereplésével készült Kraven, a vadász mozifilm bemutatóját. Anno a premiert még 2023 januárjára tervezték (maga a forgatás egyébként 2022 elején zajlott), aztán ugyanezen év októberére csúsztatták, majd ezt sem tudta tartani a stúdió, és átrakták 2024 augusztusára. Végül ez a dátum nem lesz nyerő, most ugyanis kiderült, hogy tovább kell pakolni a bemutatót. 

Egészen pontosan 2024. december 13-ig lett elhalasztva az amerikai premier, a magyar mozikba minden bizonnyal egy nappal korábban, december 12-én fog megérkezni a film - nálunk szinte kivétel nélkül mindig csütörtökönként változik a mozik kínálata.

Hirdetés

A csúszással egyébként a Kraven, a vadász az új Karate kölyök film premierdátumát kapta meg, míg az utóbbi film átkerült 2025 májusára - érdekesség, hogy már az első csúszások esetében is a Karate kölyök és a Kraven bemutatói váltogatták, tologatták egymást, szóval világosan látszik, a Sony ezt a két filmet egymástól távolabb szeretné mozikba küldeni, valószínűsíthetően hasonló közönség érdeklődésére számít a két alkotás kapcsán. 

Nincs mit tenni, a rajongóknak tovább kell várni Pókember legendás ellenfelének felbukkanására. Persze a korábban kiadott előzetest addig akárhányszor újra lehet nézni.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)