Hirdetés

Ms. Marvel megtippelte, hogy ki lesz az MCU következő nagy ellenfele

|

Minden jó képregénysztoriba kell egy gonosztevő, de Thanost nehéz lesz felülmúlni. Iman ötlete mondjuk kezdetnek nem lenne rossz.

Hirdetés

A nagy közönség véleménye megoszlik a Ms. Marvel kapcsán, de azt senki nem tagadja, hogy Iman Vellani Marvel-rajongása mennyire szerethetővé teszi. A főszereplő imádja a képregényeket, a filmeket, a sorozatokat, és mindent, ami a Marvel körül forog, így nem csoda, hogy egyre gyakrabban kérdezgetik az MCU kapcsán is a színésznőt.

Tegnap egy kérdezz-felelek körre is beugrott a /r/MarvelStudios oldalára, ahol egyébként is rendszeresen böngészi a rajongói teóriákat. Innen tudja, mire számít a közönség, és persze ő maga is örömmel oszt meg véleményt a várható jövőkép kapcsán.

Hirdetés

Amikor elhangzott a "Vajon ki lesz a következő nagy főgonosz?" kérdés, akkor Iman rá is játszott a rajongók elvárásaira.

"Ó, nagyon szeretném látni a Time Runs Out sztori megvalósítását, az megadhatná nektek, amire vártok..."

Amikor tovább kérdezgették a színésznőt, akkor egy egyszavas válaszra szűkítette a dolgot: "Mephisto".

Mivel a WandaVision óta mindenki mindenben Mephisto kezét látja, így nem lenne feltétlenül meglepő, ha az ősöreg szörnyeteg előbukkanna az árnyékok közül. Ti kire tippelnétek?

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)