Hirdetés

Nincs megállás: készül a Rick és Morty animesorozat

|

Az Adult Swim berendelte a tízrészes Rick és Morty animét, amit egy neves alkotóra bízott.

Hirdetés

Dan Harmon és Justin Roiland 2018 májusában, nem sokkal a Rick és Morty harmadik évadának befejezése után 70 új epizódra kötöttek megállapodást, melyek közül 20-at készítettek el eddig. A fő sorozat így még sokáig (ha továbbra is 10 epizóddal számolnak szezononként, a tizedik évadig) folytatódik, az Adult Swim pedig igyekszik a legtöbbet kihozni népszerűségéből.

A csatorna ma bejelentette, hogy készül a Rick and Morty: The Anime, egy 10-részes, önálló széria, mely a fő sorozattól is kölcsönöz témákat és eseményeket, de egy kicsit eltérően tálalja azokat.

Hirdetés

A rendező, Takashi Sano nem először dolgozik az Adult Swimmel, a Rick and Morty vs. Genocider és a Summer Meets God (Rick Meets Evil) különkiadásokat is neki köszönhetjük, képi világban és tematikában is valami hasonlóra számíthatunk.

Azt, hogy a premierre mikor kerül sor, még nem árulták el. Egyébként a Jujutsu Kaisen 0-t is jegyző Sunghoo Park rendező új animéje, a klánjától elszökött egykori nindzsa történetét elmesélő Ninja Kamui szintén zöld utat kapott, ugyancsak az Adult Swim jóvoltából.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)