Hirdetés

Peter Dinklage páros lábbal állt bele a Disney tervezett Hófehérke remake-jébe

|

"Lépjetek egyet hátra, és nézzétek meg, mit is csináltok. Ennek semmi értelme." - mondta Peter Dinklage.

Hirdetés

Egy ideje már tudjuk, hogy az 1937-es meseklasszikus, a Hófehérke és a hét törpe sem kerülheti el sorsát, ebből is élőszereplős adaptációt készít a Disney. Korábban ezt egyébként mások nem egyszer megtették, elég csak Michael Cohn 1997-es filmjére, a Hófehérke - A terror meséjére, az ABC-féle 2001-es Snow White: The Fairest of Them Allra, vagy épp a 2012-es Hófehér és a vadászra gondolni - utóbbiban ugyebár Kristen Stewart és Chris Hemsworth alakították a két címszereplőt, Charlize Theronnak pedig a gonosz mostoha szerepe jutott.

A Disney új, élőszereplős Hófehérkéjéről egyelőre annyit tudunk, hogy a főszerepet a West Side Storyval ismertté vált Rachel Zegler kapta (őt egyébként a jövőre érkező Shazam! Fury of the Godsban is látni fogjuk). Zegler édesanyja kolumbiai, míg édesapja lengyel származású, latin-amerikai felmenőkkel is rendelkezik tehát a még csak 20 éves színésznő/énekesnő. Nem túl meglepő módon ez sokaknál kiverte a biztosítékot, a balhéba pedig beszállt a Trónok harca Tyrion Lannisterre, Peter Dinklage is.

Hirdetés

Dinklage a Marc Maron-féle WTF podcastban fakadt ki elég durván a filmtervvel kapcsolatban. Elmondta, hogy megrökönyödve hallotta, a stúdió nagyon büszke arra, hogy egy latina színésznőt castingoltak Hófehérke szerepére, de ezzel párhuzamosan továbbra is hét törpét szánnak a főhősnő társainak. Egészen pontosan így fogalmazott:

"Egyfelől nagyon progresszívek vagytok, de közben még mindig egy olyan kib*aszott háttértörténetet meséltek el, amiben hét törpe együtt él egy barlangban, mi a f*szt csináltok?! Hát semmit sem tettem azért, hogy kikerüljünk ebből a skatulyából? Valószínűleg nem vagyok elég hangos. Nem tudom, melyik stúdióról is van szó, de nagyon büszkék voltak erre. Minden tiszteltetem és szeretetem a színésznőé és azoké az embereké, akik úgy gondolták, jót cselekszenek. De mégis mi a fenét csináltok?"

Peter Dinklage azzal zárta gondolatait, hogy ha meg akarják csinálni a legelcseszettebb, "legmenőbb", legprogresszívebb Hófehérke adaptációt, akkor hajrá, viszont ebben az esetben nyomjanak egy all int, és tényleg mindent adjanak bele.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)