Hirdetés

Robin Williams szeretett volna lenni a Harry Potter filmek Lupinja

|

Chris Columbus rendező egy új interjúban mesélt róla, hogy David Thewlis előtt ki akarta a szerepet.

Hirdetés

Nagyon nehéz nem öregnek érezni magunkat, mikor eszünkbe jut, hogy idén lesz 20 éves a Harry Potter és a bölcsek köve. A film nem csupán megismertetett a világgal olyan színészeket, mint Daniel Radcliffe, Emma Watson, Rupert Grint és Tom Felton, de a J.K. Rowling regényéből adaptált filmes franchise-t is beindította.

A kerek évforduló megünnepléseként a Total Film leült Chris Columbus rendezővel beszélgetni az alkotásáról, az interjúból pedig kiderült egy nagyon érdekes dolog is. 

Hirdetés

Columbus elárulta, hogy a hitelesség bizonyos fokának megőrzése érdekében a franchise egyik első szabálya az volt, hogy nem castingolnak amerikai színészeket (bár maga a rendező amerikai). Ez sok érdekes beszélgetéshez vezetett, az egyik ilyen pedig a legendás humoristához, Robin Williamshez kötődik, aki Remus Lupin szerepét szerette volna nagyon megszerezni. A rendező szerint nagyon nehéz volt megmondania Williamsnek, hogy amerikaiként nem kaphatja meg a karaktert, mivel mindegyik színész brit, nem tehet semmit az ügyben. 

Ti mit szóltatok volna hozzá, ha Robin Williams bújik Lupin professzor bőrébe?

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)