Hirdetés

Samuel L. Jackson nem bírja elengedni a Star Wars univerzumot

|

Palpatine szenátor látszólag végzett Winduval, Samuel L. Jackson azonban másképp gondolja.

Hirdetés

2019-ben a The Late Show With Stephen Colbertben egyszer már szóba került, hogy Samuel L. Jackson milyen szívesen visszatérne a Star Wars franchise-hoz, a színész ugyanis úgy érzi, még maradt benne egy kis Mace Windu, akit szívesen szabadjára engedne.

Az amerikai színész most újra hangot adott a véleményének, miszerint a karaktere nagyon is életben van, és itt az idő, hogy visszatérjen a filmvászonra. Jackson a Happy Sad Confused podcastben beszélt arról, mennyire vágyik rá, hogy visszatérhessen Mace Winduhoz, aki egy látványos párbaj végén először elvesztette a jobb karja egy részét, majd egy durva áramütés kíséretében kirepült Palpatine szenátor szobájából.

Hirdetés

Ugyan a karaktert okkal hisszük halottnak, Jackson másképp vélekedik:

"Ugyan úgy gondolok rá, mint a Jurassic Parkos karakteremre. Ott van valahol és egy kézzel lovagol épp egy velociraptort. Nagy múltja van azoknak az embereknek, akik egy kézzel tértek vissza a Star Wars világába."

Ugyan az elmúlt években nem történt előrelépés ezzel kapcsolatban, ennyire széles lehetőségei nem is voltak soha Mace Windunak a visszatérésre. A Star Wars franchise mostanra sosem látott méreteket öltött, amit számos spin-off sorozat és film is kísér, így simán elképzelhető, hogy a jövőben végre Samuel L. Jackson is visszatérhet.

Ti mit gondoltok? Érdemes lenne feltámasztani Mace Windu karakterét valamilyen formában?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)