Hirdetés

Sky Sharks - befutott egy előzetes a repülő cápákon lovagoló náci zombikról

|

Ha azt hiszitek, hogy a Holdról érkező nácik és a tornádókból kirepülő cápák után nem tud újat mutatni a filmipar, akkor nagyobbat nem is tévedhetnétek.

Hirdetés

Közel 100 ezer eurót kalapozott össze a Kicktstarteren az a film, melyben zombi nácik lovagolnak repülő cápákon. Igen, a Sky Sharks tényleg meg fog valósulni.

Ráadásul már az első előzetes is felkerült a film hivatalos YouTube csatornájára. A közel három perces trailer láttán elég nehéz feladat bármit is mondani. Az mindenesetre biztos, hogy a film története szerint az Antarktisz jege alatt egy még mindig működő náci laborra bukkannak, ahol szörnyűséges kísérletek folynak. Ez a kísérlet hívja életre a genetikailag módosított, repülő cápákat, melyeket mutálódott, élőhalott szuperemberek vezetnek majd.

Ezt bizony a nép akarta, adakozók nélkül nem készülhetett volna el a Sharknado és az Iron Sky fura keveréke. Az előzetest fentebb tudjátok megnézni. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)