Hirdetés

Szinte biztosan lesz még egy Star Trek film

|

A Paramount állítólag zöld utat adott a Star Trek: Mindenen túl folytatásának.

Hirdetés

A 2009-es Star Trek meglepően jó lett, a 2013-as Sötétségben már nem annyira, de azért volt, aki azt is szerette. A Star Trek: Mindenen túl most megint inkább betalált, mint nem, és a kezdeti reakciók hatására a Paramount már berendelhette a negyedik filmet. Ugyan még csak a kritikusok láthatták, de ők nem írtak sok rosszat róla.

A Deadline jelentése szerint elkészülhet a folytatás, melyben Chris Pine-t és Chris Hemsworth-t is láthatjuk. A producer J.J. Abrams és Lindsey Weber lesznek, a gyártást az ő cégük, a Bad Robot felügyeli. A vezető producerek szerepét David Ellison és Dana Goldberg kapta, az forgatókönyvet J.D. Payne és Patrick McKay írják. Azt még nem tudni, ki lesz a rendező. A történet Kirk kapitány és édesapja (őt játssza Hemsworth) kapcsolatára fókuszál. A megerősítést még várjuk, de nem lepődnénk meg, ha mindez igaz volna - J.J. Abrams is tényként beszélt róla a napokban.

A Star Trek: Mindenen túl csütörtöktől látható a mozikban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)