Hirdetés

Star Wars Han Solo - ezekből a színésznőkből választják a női főszereplőt

|

Folytatódik a keresés a Han Solo film női főszereplője után. Még nem eldöntött, ki kapja a szerepet, de mutatjuk a versenyzőket.

Hirdetés

Miután kiderült, hogy Alden Ehrenreic játssza majd Han Solo szerepét a Star Wars spin-offban, a stáb továbblépett, és a tökéletes női főszereplőt kezdte keresni. A jelenlegi versenyzők: Tessa Thompson, Zoe Kravitz és Naomi Scott.

Egyébként ez már a második kör, az első kör nyáron ment le, amikor négy színésznőre szűkítették a lehetséges jelöltek listáját.

Azt egyébként nem tudjuk, hogy ki lesz maga a karakter, de nagy a gyanú, hogy Sana Soloról van szó, aki egyébként Han első felesége volt. Tekintve, hogy mindegyik esélyes hölgy fekete bőrű, ez a legvalószínűbb.

A Disney és a LucasFilm néhány hétig fogja tesztelni a színésznőket, majd ennek végén be is jelenti, hogy ki lesz a választott.

A Han Solo: A Star Wars Story a tervek szerint 2018. május 25-én kerül majd mozikba.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)