Hirdetés

Rogue One: A Star Wars Story - ma jön az első előzetes, íme a beharangozó teaser

|

A Rogue One: A Star Wars Story első kedvcsináló videóját egy tíz másodperces teaser preview vezeti fel, melyben már most olyat látunk, amit Star Wars filmben még soha.

Hirdetés

Magyarul Zsivány Egyes - Egy Star Wars történet címmel kerül mozikba a legújabb Star Wars film, melyhez kiadták az első kedvcsináló videót. Az igazi teaser előzetesre sem kell sokat várni, ha minden igaz, akkor erre ma délután számíthatunk.

Az amerikai ABC televíziós csatorna Good Morning America című műsorában fog debütálni a Rogue One: A Star Wars Story első előzetese, de aki nem bír magával, az már most rávetheti magát arra fájdalmasan rövid videóra, mely körülbelül tíz másodperces hossza ellenére is több kérdést vet fel. Lényegében egyetlen bevágást láthatunk csak, fekete öltözetes alakokkal. Vajon ők tényleg rohamosztagosok, ahogy elsőre gondolná az ember, vagy esetleg egy teljesen más frakció tagjai? Netán Shadow Trooperekkel van dolgunk? Az mindenesetre biztos, hogy Star Wars filmben nem láttunk még ilyen páncélzatot.

Nézzétek meg a videót és próbáljátok velünk együtt kibírni délutánig!

Szerintetek kik lehetnek ezek a fekete ruhás katonák? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)