Hirdetés

Star Wars: The Old Republic film érkezhet a csúszó Rogue Squadron helyére?

|

Elég merész pletyka kapott szárnyra az elvileg elhalasztott Rogue Squadron helyére érkező Star Wars mozi kapcsán.

Hirdetés

Nemrég mi is beszámoltunk arról, hogy a The Hollywood Reporter forrásai szerint elhalasztották a következő Star Wars mozifilmet, csak később jön a Rogue Squadron. Ennek oka elvileg az, hogy nem fért bele a 2022-es forgatás Patty Jenkins rendezőnő naptárába, így nem tudták tartani a 2023 decemberi premiert. 

Kósza pletykák szerint azonban már meg is van, mi jöhet a Rogue Squadron "helyére". Ez pedig a Star Wars News Net szerint elképzelhető, hogy nem más, mint egy Star Wars: The Old Republic film. 2019 óta pletykálnak egyébként már arról, hogy talonban van egy ilyen mozi forgatókönyve is.

Hirdetés

Fontos megjegyezni, hogy a Star Wars News Net messze nem számít The Hollywood Reporter szintű médiumnak. Szerzői előszeretettel csapnak le kósza pletykára, és szerkesztési elveiket remekül tükrözi az is, hogy a The Hollywood Reporter által megírt, de egyáltalán nem megerősített Rogue Squadron csúszást is hivatalos bejelentésként tálalták - holott erről ugyebár egyelőre még szó sincs.

Hivatalos forrásból érkező közleményre mind a Rogue Squadron késése, mint az esetlegesen helyére kerülő bármilyen más Star Wars mozi kapcsán legnagyobb eséllyel a november 12-én esedékes Disney Plus Dayen számíthatunk. Ekkor kukkanthatunk bele a hírek szerint először az Obi-Wan Kenobi sorozatba is, és ha minden igaz, akkor az Andorból is mutatnak majd valamit. Pénteken okosabbak leszünk.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)