Hirdetés

Igazi pszichopata Joker a Suicide Squad új előzetesében

|

Nicholson a gengszter, Ledger az anarchista gonosz volt, Leto pedig egy egészen új Jokert hoz el nekünk, egyelőre nagyon mutatós. Tessék nézni a Suicide Squad legújabb promo videóját.

Hirdetés

A Comin-Con 2016 nem túl meglepő módon a Suicide Squad éltetésére is remek alkalom, Amanda Waller előzetese után most Joker is megmutatkozik egy hangulatos karaktervideó keretében.

A fenti képre kattintva nézhető az Öngyilkos Osztag promója, amelyben Leto megint egy teljesen új bohócot elevenít meg, üdítően újraélesztve a már kétszer is zseniálisan megformált karaktert.

Persze a nagy egész 2 hét múlva mindent eldönt, addig írjátok meg, hogy szerintetek milyen lehet majd a Suicide Squad. Mi még mindig kicsit aggódunk az újraforgatás miatt, de reméljük a legjobbakat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)