Hirdetés

Suicide Squad - már most tervezik a folytatást

|

Még be se mutatták a mozik a DC rosszfiúinak filmjét, a stúdió már most azon dolgozik, hogy problémamentesen elkészülhessen a folytatás.

Hirdetés

A két szuperhős összecsapását elmesélő Batman v Superman mellett érkező Suicide Squad (Öngyilkos osztag) a világ legveszélyesebb szuperbűnözői küldetéséről szól, ahol olyan ikonikus DC figurák bukkannak fel, mint Joker, Harley Quinn és Deadshot.

Olybá tűnik a Warner Bros. biztos a film sikerében, hiszen már a folytatás munkálatait készíti elő. Mind a Deadshot-ot játszó Will Smith-t, mind a rendezőt, David Ayert is visszavárják a második részre. Ayer és Will Smith jelenleg a Bright című rendőrdrámán dolgozik, aminek forgatását  őszre be kéne fejezniük, hogy legyen idejük a Suicide Squad folytatására.

Kicsit korainak tartjuk még a dolgot, nehogy aztán a mennyiség a minőség rovására menjen.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)