Hirdetés

Trónok harca - rengeteg dolgot tudtunk meg a Comic-Conon

|

A napokban ért véget a Comic-Con San Diegóban. Idén sem maradtunk exluzív Trónok harca infók nélkül, annak ellenére, hogy a sorozat új részeit még nem kezdték el forgatni. Lássuk, mit tudhatunk meg a 7. évadról!

Hirdetés

Az HBO megerősítette, hogy a sorozat új évada a szokásos 10 helyett csak 7 részes lesz, illetve a munkálatokat sem kezdték még el. Azonban a panelen némi ízelítőt kaptunk a forgatás előkészületeiről, valamint egy bakiparádét is láthattunk a 6. évad forgatásáról.

Számos infó hangzott el a Comic-Con panelen, ahol részt vett a sorozat két írója, David Benioff és D.B. Weiss, a színészek közül pedig Sophie Turner (Sansa), Iwan Rheon (Ramsay), Kristian Nairn (Hodor), Conleth Hill (Varys), Nathalie Emmanuel (Missandei), és Liam Cunningham (Davos). Ezek közül a néhány érdekesség:

- Miguel Sapochnik, aki a rideghoni ütközetet, a Fattyak Csatáját és az évadfinálét rendezte, az új évadban egyáltalán nem fog rendezni.

- Sapochnik a Fattyak Csatáját eredetileg máshogyan szerette volna megrendezni, azonban a felvételekhez használt lovak nem voltak hajlandók rohamozni. Mintául ugyanis a százéves háború azincourt-i csata szolgált volna, ahol a francia lovasság szemből támadt a hosszúíjakkal felszerelt angolokra. Így végül úgy döntöttek, hogy két gyalogsereg rontson egymásnak.

- Sophie Turner szerint Észak visszahódításában ugyanannyi része volt Sansának, mint Jonnak, és örülne, hogyha ezt az északi urak is elismernék.

- Egy rajongó a közönségből felvetette az ötletet, hogy Sansa és Jon között lehetne egy szerelmi szál (mivel csak unokatestvérek, és Jonról tudjuk, hogy odavan a vörös hajért). Sophie Turner nem igazán lát ebben rációt (a panel során a "David, Dan, ha valami ilyet terveztek, megöllek titeket!" felkiáltással ennek hangot is adott), a készítők azonban megköszönték a remek ötletet. Ki tudja, mi vár ránk a későbbiekben

- Mindenkit foglalkoztat, hogy vajon ki lesz Westeros és a Vastrón ura/úrnője. A kérdésről minden színész máshogy vélekedett: Nathalie Emmanuel Daeneryst látná szívesen a trónon, Sansa meglepő módon Kisujjt, a Samet alakító John Bradley Havas Jonra voksolt, míg a két legfrappánsabb választ Iwan Rheonnak és Liam Cunninghamnek köszönhetjük: Iwan szerint be kéne olvasztani a Vastrónt és kikiáltani a köztársaságot, míg Liam egy Mást képzelt el a Trónon, miközben kubai szivart szív.

Ti mit gondoltok, ki fog nevetni a végén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)