Hirdetés

Trónok harca 8. évad - lehet, hogy mégis hosszabb lesz?

|

A hivatalos álláspont szerint a Trónok harca 8. évada mindössze 6 részből fog állni, de most már az HBO is bizonytalan.

Hirdetés

Még a hetedik évadot sem láthattuk, de egyre gyakrabban beszélnek a készítők a Trónok harca nyolcadik, befejező szezonjáról. Mivel azt csak 2018-ban vetítik, bőven van még idő változtatni a terveken.

A napokban, ahogy azt a fenti linken is olvashatjátok, a Ser Davost alakító Liam Cunningham beszélt a sorozat jövőjéről, és ő is hatrészesként említette a finálét. Az HBO műsorért felelős elnöke, Casey Bloys az Entertainment Weeklynek elmondta, hogy a showrunnereken, David Benioffon és D.B. Weisson múlik minden - ha ők úgy döntenek, több részre van szükségük, nem áll az útjukba. Ez nem jelenti, hogy bármi változik, de azt sem, hogy a hat részt készpénznek vehetjük. Mindenesetre a 7. évad forgatásával már majdnem végeztek, nem valószínű, hogy most még három (vagy akár egy) részt hozzátennének. 

Mivel a Trónok harca a világ egyik legnézettebb sorozata, az HBO csak jól járhat azzal, ha sikerül hosszabbra nyújtani. Valószínűleg megtérül a befektetés. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)