Hirdetés

Bocsánatot kért a Trónok harca egyik színésze

|

Aki még nem látta a Trónok harca legújabb epizódját, az most véletlenül se kattintson ide, komoly spoilerveszély van. A többiek sejtik, miről lesz szó...

Hirdetés

A Trónok harca 6. évada ütősen indult. Még az első, lassabb, felvezető részbe is sikerült berakni egy csavart, a második részben pedig rögtön két fontos esemény is történt. Spoileresen folytatjuk, amit ha elolvastátok a bevezetőt, nyilván tudtok, de nem árt elismételni, itt az utolsó lehetőség a boldog tudatlanságra.

Az ötödik évad vége óta egy kérdés foglalkoztatott mindenkit: késtartó úr vajon olyannyira nem tud semmit, hogy már lélegezni sem, vagy Melisandre valahogyan újraéleszti, és lyukakkal a testén tér vissza az élők sorába bosszút állni?

Kit Harington nyilván nem mondhatott semmit, és hónapról hónapra ment a huza-vona, hogy él, nem él, él, nem él. Tegnap kiderült, hogy az újraélesztés sikeres volt, és azt ugyan még nem tudjuk, a feléledt Havas Jon milyen lesz, hogyan viselkedik, bosszút áll-e vagy azt sem tudja, hol van, de kinyitotta a szemét, vett egy nagy levegőt, és abban a pár másodpercben, amíg láttuk, egészen élőként viselkedett.

A harmadik rész előzetesében megmutattak pár mozzanatot arról, mi a folytatás, de ez már a sorozatot naprakészen követőknek is spoileres, úgyhogy csak saját felelősségre indítsátok el a videót.

Most, hogy már beszélhet a dologról, a Jont alakító színész Kit Harrington bocsánatot kért a hazugságokért. Elmondta, örült annak, hogy a rajongókat felbosszantotta a halála, mert ez azt jelenti, hogy mind ő, mind a sorozat jól csinál valamit, és azt is hozzátette: karaktere előtt egy nagyon izgalmas évad áll.

Hasonló most a helyzet a The Walking Deaddel is, a következő évad indulásáig csak tippelgetni tudunk, ki volt Negan áldozata. A készítők ezt élvezik, mi meg reméljük, nem fogunk csalódni, és nem valami teljesen jelentéktelen szereplőt (vagy az operatőrt) írtak ki.

Ti mit gondoltok? Ez volt a helyes döntés a sorozat szempontjából?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)