Hirdetés

Új fotókat kaptunk a Joker: Folie à Deux-ből

|

Todd Phillips láthatóan szerelmes az őrült párosba.

Hirdetés

Todd Phillips első Joker filmje kiváló lett. Joaquin Phoenix és az egész produkció 11 Oscar jelölést zsebelt be a 2019-es premier után, és a színész meg is kapta a neki járó szobrot a kimagasló alakításáért. Ennyi elismerést követően nyilvánvaló volt, hogy jönnie kell a folytatásnak, bár a Joker: Folie à Deux egy gyökeresen más élménynek ígérkezik, mint az első rész.

A film középpontjában Joker és a Lady Gaga által alakított Harley Quinn kapcsolata áll majd, ahogy megismerkednek és összegabalyodnak az Arkham intézet falai között. Phillips a filmet dráma-musicalként írta le, amitől külön érdekes lesz az egész.

Hirdetés

A műfaj nyomai az új fotókon is látszanak: Phillips a Valentin-nap örömére megosztott egy apró albumot, benne néhány képpel a bohócpáros előadásáról.

A Joker: Folie à Deux már évek óta készül, de idén végre a mozikba kerülhet. A Warner Bros. 2024. október 4-re tűzte ki a vörös szőnyeges premiert, így idén ősszel végre mindenki kiderítheti majd, hogy hogyan folytatódik Gotham legismertebb bűnözőjének története.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)