Hirdetés

Magneto felelős Kennedy haláláért?

|

Az X-Men: Az eljövendő múlt napjai kapcsán egy kisvideó került fel az internetre, mely szerint Magneto a felelős Amerika egykori elnökének halálért.

Hirdetés

Az X-Men: Az eljövendő múlt napjai film történetét igyekszik felvezetni a lenti videó, mely szerint Magneto jelen volt John F. Kennedy meggyilkolásának helyszínén, és ő manipulálta a Harvey Oswald által kilőtt töltényt, mely végül végzett az elnökkel.

A videó egy új weboldal, a The Bent Bullet része. A filmhez kapcsolódó site egy alternatív történelmet vetít elénk, és egy olyan összeesküvés-elméletről beszél, mely összeköti a harag tanácsadásával élő mutáns életét az Egyesült Államok 35. elnökének sorsával. Aki tud angolul, annak mindenképpen ajánlanánk az ott található dokumentum áttanulmányozását. Nyilván jobbára csak kérdéseket vet fel, de arra bőven elég, hogy felkeltse érdeklődésünket a közelgő film iránt.

Valós történelmi eseményekbe szuperhősöket keverni mindig izgalmas, marketing-eszköznek sem utolsó, a kegyelet pedig ízlés dolga Hollywoodban, de ha ebből egy jó mozi lesz, talán elnézhető ez a rugalmasság.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)