Hirdetés

Avengers: Infinity War - mutánsok is harcolnak majd a Bosszúállók mellett?

|

A legújabb Bosszúállók film társrendezője, Joe Russo most újból mesélt arról az időről időre felmerülő kérdésről, hogy az X-Men csapat csatlakozhat-e a Marvel filmes univerzumához.

Hirdetés

A Marvel filmes univerzuma már jelenlegi állapotában is igencsak kiterjedtnek mondható, a rajongók azonban mindig éhesek egy-egy újabb csavarra. Annak például biztosan sokan örülnének, ha egyszer az X-Men filmek mutánsai is a Bosszúálló oldalán harcolhatnának. 

Sokan kezdték el találgatni, hogy van-e mód az X-Men csapatot is szerepeltetni a harmadik Avengers filmben, az Amerika kapitány: Polgárháború társrendezője Joe Russo pedig reagált is a legújabb pletykára:

"Amennyire én tudom, nem volt egyelőre szó ilyesmiről. Nem tudom, hogy a színfalak mögött voltak-e ilyen beszélgetések, de ha voltak is, arról jelenleg semmit nem tudok."

Akkor ez most ennyiben is marad? Ami azt illeti, Russo egyértelműen nem zárkózott el a lehetőségtől, és már korábban is volt rá példa hogy a Marvel Studios ki tudott egyezni egy másik stúdióval, elég csak a Sonyval kötött megállapodásra gondolni Pókember esetében. Russo azonban az ilyesfajta spekulációval kapcsolatban is türelemre int minket, véleménye szerint speciális esetről volt szó, ahhoz ugyanis, hogy kooperáció jöhessen létre két stúdió között szükség van személyes kapcsolatokra is.

Az X-Men jogaival rendelkező Fox és a Marvel Studios kapcsolata pedig nem feltétlen mondható zökkenő mentesnek, habár az elmúlt évek közös televíziós projektjei kapcsán mintha felfedezhető lenne némi közelítés a felek részéről. Ilyen biztató jel lehet a Legion névre hallgató televíziós produkció, amelynek az első évada 2017-ben várható. Ráadásul a Doctor Strange filmmel a multiverzum fogalmát is bevezetik a Marvel filmes univerzumba, szóval a crossoverek teoretikus lehetősége végtelen.

Egyelőre tehát, még nem feltétlen számíthatunk az X-Men csapatra a következő Bosszúállók filmben, de egyáltalán nem kizárt, hogy a jövőben számos átfedést láthatunk a különböző Marvel franchise-ok között a filmek világában.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)