Hirdetés

Mi lenne, ha a filmek addig tartanának, míg valaki kimondja a címet?

|

Nem csak Peter Griffinnek okoz leírhatatlan élvezetet, ha egy moziban az egyik szereplő kimondja a film címét. Most egyetlen videóban 100 ilyen esetet nézhetsz meg.

Hirdetés

Bizonyára közületek is sokaknak végigszalad egy furcsa kis bizsergés minden porcikáján, mikor néztek egy filmet, és a főhős (vagy valaki) egy ponton kimondja az adott mozi címét. Chris Huebs most nem sajnálta az időt és energiát, és egy rakás ilyen jelenetet gyűjtött össze. Sőt, YouTube csatornájára felpakolt egy összevágott videót is, ahol százszor hangzik el a különféle mozifilmek címe.

Ahogy az alábbi videón jól látszik, bizony elég sok film hamar véget érne, ha egyből a stáblista következne, miután valamelyik szereplő száját elhagyja a cím. Különösen a James Bond moziknál űztek ebből sportot, a válogatásban jó sok szerepel a 007-es ügynök kalandjaiból. Mellette olyan csodákban is elhangzik a film címe, mint A Gyűrűk Ura, Ál/Arc, a Jurassic Park, a 300, vagy A Sólyom végveszélyben. Jó pár esetben ez a móka elveszik ugyan a magyar fordításban, de az eredeti verziókat nézve azért elég vicces a dolog. Lessétek meg ezt a bőséges gyűjteményt!

Ti tudnátok olyan filmet mondani, ami esetleg kimaradt ebből a felsorolásból?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)