Hirdetés

A négy évesek is gyakorolhatnak lőni

|

A legnagyobb amerikai fegyverlobbista szervezet kiadott egy ingyenes alkalmazást, amiben a hasznos információk mellett egy játék is helyet kapott.

Hirdetés

Az Egyesült Államokban az utóbbi hetekben nagy volt a zúgolódás, a Sandy Hookban decemberben tötént mészárlás következtében rengetegen kezdtek el a fegyvertörvény szigorítása mellett kampányolni.

A National Rifle Associationt ez viszont nem hatja meg. Pár napja kiadtak egy ingyenes alkalmazást iOS-re, melyben amellett, hogy biztonsági tippeket, hírfolyamot, államokra lebontva vonatkozó törvényeket tartalmaz,  egy 3D-s játék formájában ösztönzi a játékosokat a gyakorlásra. 4+ besorolása sugallja, hogy erőszaknak nyoma sincs: a kilenc fegyvert három különböző lőtéren alkalmazhatjuk. Az NRA: Practice Range megjelenésére a politikusok is felfigyeltek, hiszen a szervezet szóvivője is azon emberek táborát erősíti, akik a videojátékokat tartják a mészárlások okának.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)