Hirdetés

Pokémon GO - fontos frissítés jön, de már mindenkit az új lények izgatnak

|

Még ma vagy holnapi befut a patch, ami lehetővé teszi, hogy egyszerre több pokémont is a darálóba küldjünk. A Niantic mindeközben már az új pokémonokra készül.

Hirdetés

A hivatalos Pokémon twitter csatorna érkezett azzal a jó hírrel, miszerint december 12-én mindent megtudhatunk az új zsebszörnyekről. Azt egyelőre nem tudjuk, hogy ez a 2. generációt jelenti-e, hiszen még a jelenlegi felhozatal legendás lényei sem kerültek be a játékba.

A három legendás madár, illetve Mew és Mewtwo sincsenek még benne a Pokémon GO-ban, így az is lehet, hogy a velük kapcsolatos történésekről rántja majd le a leplet a Niantic jövő hétfőn. Ugyanakkor már több jel is utalt a második generáció érkezésére, így aztán semmi sincs kizárva.

Annyi biztos, hogy még ma vagy a holnapi napon élesedik a Pokémon GO új verziója, ami tartalmaz egy nagyon régóta várt lehetőséget. A telepítést követően tömegesen küldhetjük majd el a professzornak felesleges pokémonjainkat.

Reméljük nemsokára mehetünk majd Mewra vadászni hatalmas tömegekben, ahogy azt az első trailerben láttuk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)