Hirdetés

Ősszel az új Need for Speed, jövőre egy új Plants vs. Zombies játék jön

|

Úgy tűnik, a Need for Speed sorozat folytatása kész idén nagyot robbanni, a Plants vs. Zombies: Garden Warfare pedig jövőre folytatódhat.

Hirdetés

Amellett, hogy megtudtuk, az új Mirror's Edge megjelenése 2016 elejére csúszott, az Electronic Arts pénzügyi jelentése még két játék megjelenését erősítette meg.

Az egyik a félig-meddig titokban készülő új Need for Speed, ami egy év kihagyással érkezik (egy korábbi, téves információ alapján azt hihettük, ez is 2016 elejére csúszik, de ősznél tovább nem kell rá várni). Egyelőre semmit nem tudunk róla, még a fejlesztő kiléte sem biztos. 

Ugyanennyi információnk van a következő Plants vs. Zombies játékról is, ami az EA ígérete szerint egy „nagyszabásúbb, új konzolos élmény” lesz, és a Garden Warfare által megkezdett vonalon halad. Csak nem egy Garden Warfare 2? Garden Warfield?

Június 15-18. E3. Figyeljétek a GSO-t, minden hírt melegen tálalunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)