Hirdetés

PlayIT Show - játssz cosplayerek ellen a GameStar standjánál!

|

Téged is vár a BarNight a PlayIT-en: tanulj meg Gwentezni a Witcher 3 karaktereitől, vagy hívd ki a Lannistereket egy Trónok harcra kártyapartira! Inkább Hearthstone-oznál? Egy orki tuti kiáll ellened.

Hirdetés

Már csak egy hétre vagyunk a tavasz legnagyobb gamer bulijától, a Microsoft PlayIT Show-tól, ami idén is fantasztikusnak ígérkezik. A program már összeállt, és néhány napon belül a rendezvényt is elkezdik felépíteni. Rengeteg lesz a látnivaló, de a GameStar standját idén sem érdemes kihagyni!

A BarCrafttal közösen építjük fel a BarNight Tavernát, ahol sört ugyan nem mérnek majd, a jó hangulat így is garantált, köszönhetően annak a rengeteg játéknak (legyen szó video- vagy asztali mókákról), amikkel készülünk. A csapos szerepét Mocsy tölti majd be, aki bájitalokat nem tart, GameStar magazint viszont annál többet. Sőt, ha szépen néztek rá, a pult alól akár néhány menő pólót is elő tud bányászni. Akciók, GameStar relikviák, ajándékok, tudjátok, csak a szokásos.

A napokban megjelenő Whispers of the Old Gods kiegészítőnek köszönhetően új erőre kap a Hearthstone is, ami a fantasy kocsmánk egyik központi eleme lesz. Három játékállomást is felállítunk, ahol Warcraft cosplayerek ellen próbálhatjátok ki magatokat és a legújabb deckeket. De vigyázat, a Warcraft hősei nem hagyják magukat!

Tudjuk, hogy nincs annál jobb móka, mint amikor egy cosplayert a saját világában tanítasz meg kesztyűbe dudálni, ezért nemcsak Hearthstone-ban, hanem a The Witcher 3-ból ismert Gwentben és Trónok harca kártyajátékban is kihívhatjátok a cosplayereket, akik természetesen a témának megfelelő jelmezzel készülnek. Ez a kép pl. csak illusztráció, de valami ilyesmit képzeljetek majd el nálunk is...

Persze ez még közel sem a teljes program, számos további kártya és társasjáték, valamint rengeteg meglepetés várja azokat, akik ellátogatnak a BarNight Tavernába. Ha ez nem lenne elég, a játékos kedvűek közt ajándék kuponokat is kiosztunk majd, amelyeket bármelyik Barcraftban lefogyaszthattok. Kell ennél több?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)