Hirdetés

Ezekkel vár a Mozdulj Gamer a győri PlayIT napján!

|

A Mozdulj Gamer Mozgalom a tavaszi PlayIT szezon nyitányát sem hagyhatja ki, rengeteg izgalmas programmal készülünk számotokra Győrben március 19-én!

Hirdetés

Megállíthatatlanul közeleg a győri Microsoft PlayIT Show, ahol a videojátékok mellett a testmozgás is kiemelt szerepet kap. A Mozdulj Gamert már minden bizonnyal ti is nagyon jól ismertek, ez az a PlayIT és GameStar által létrehozott mozgalom, ami céljául tűzte ki, hogy megmozgassa, felrázza a játékostársadalom egészét, így most sem képzelhető el, hogy Győrben nélkülük kezdődjön meg a tavaszi PlayIT szezon.

A versenyekről és a GameART alkotói pályázatról már esett szó, úgyhogy éppen itt az ideje, hogy a Mozdulj Gamer Mozgalom által szervezett programokról is megtudjatok minden fontos információt. Ha a FIFA 16 versenyen már megmutattátok, hogy senki sem tud olyan cseleket elővarázsolni a kontrollerrel, mint ti, akkor a való életben is labdát ragadhattok, hiszen a szervezők egy dekázó versennyel készülnek nektek. A kosárlabda szerelmesei sem maradnak ki a mókából, ők is saját versenyt kapnak. Azok, akiknek túl hétköznapi egy gömbölyű laszti bűvölése, ne felejtsék el felkeresni a TNT-blokkos célbarúgó versenyt.

A Counter-Strike: Global Offensive legjobb játékosai most végre bebizonyíthatják, hogy nem csak az egérrel tudnak tökéletes fejlövéseket kiosztani. A PlayIT-ek elmaradhatatlan programja, a Lasertag csata ismét visszatér és vár minden érdeklődőt. A palettát a tollas, a csocsó és a pingpong teszi teljessé, így biztosan mindenki megtalálja majd a neki legkedvesebb sportprogramot.

Ahogy az lenni szokott, ha már egy kis pihenésre vágytok a sok mozgás után, érdekes előadásokat is meghallgathattok a rendezvényen. A GameStar színpadon a JátékosLét (egyébként győri) szakértője, Zakariás Péter lesz majd vendégünk, aki gamification kutató és tanár. A játékok pozitív hatásairól fogunk beszélgetni vele. Gyertek el!

Microsoft PlayIT Show Győr

Időpont: 2016 március 19., 10:00-18:00
Helyszín: ETO Park, Nagysándor József utca 31., Győr, 9027
Facebook esemény: Itt jelezd, hogy jössz!
Facebook oldal: A PlayIT hivatalos oldala

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)