Hirdetés

Microsoft PlayIT Show Pécs - most is ott lesz a Ki Mit Tube győztese

|

Bánki Beni már tavaly is részt vett a pécsi PlayIT-en, a fiatal slammer pedig most sem hagyja ki a Show-t.

Hirdetés

Tavaly októberben azért készítettünk interjút a Ki Mit Tube győztesével, mert ő is kilátogatott a pécsi Microsoft PlayIT Show-ra. Bánki Beni ebben az évben sem akar kimaradni a pécsi mókából, ő is ott lesz a rendezvényen.

Már korábban is beszámoltunk róla, hogy rengeteg tehetséges youtuberrel találkozhattok majd a pécsi Microsoft PlayIT Show-n. A lista viszont azóta is bővült, most például az vált biztossá, hogy az ifú slammer, Bánki Beni is ott lesz PlayIT-en. Beni a helyi erőket képviseli majd, hiszen ő is Pécsett él. 

Ha ti is kedvelitek a slam poetry műfajt és szeretitek Beni munkásságát, akkor mindenképpen kapjátok majd el egy közös fotó erejéig, vagy kérjetek tőle aláírást.

Holnap irány Pécs, mi is ott leszünk!

Microsoft PlayIT Show Pécs

Időpont: 2016. szeptember 10., 10:00-18:00
Helyszín: EXPO CENTER, 7632 Pécs, Megyeri út 72.
Facebook esemény: Itt jelezd, hogy jössz!
Facebook oldal: A PlayIT hivatalos oldala

Belépőjegy a helyszínen egész nap kapható!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)