Hirdetés

Elindult a PlayIT Ház - itt nézheted élőben

|

Ma reggel vette kezdetét a videósok két hétig tartó küzdelme a PlayIT Házban, amelyet nemcsak a helyszínen, hanem egy élő streamen is figyelemmel követhettek.

Hirdetés

Egészen április 23-ig, vagyis két teljes héten keresztül minden nap négy videós foglalja majd el a PlayIT Házat, ahol egész nap izgalmas vetélkedők, vicces feladatok, kvízek és meglepetések várják majd hazánk legismertebb YouTubereit.

Unfield, Viszko Fruzsi, Zsozé és Pamkutya Béla nyitották a hetet, a porondmester szerepét pedig BZ és Kata töltik be. Nem akarunk minden poént lelőni, de biztos, hogy a Forza mellett a Street Fighter és a Just Dance is előkerül majd. Kedden és szerdán egyébként Kaci is bent lesz, hogy elhozza a GameStarnak a dicsőséget.

Az élő közvetítés nemrég kezdődött, de akkor sem kell aggódni, ha esetleg lemaradnátok, a legjobb pillanatokat az esti összefoglalóban is visszanézhetitek majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)