Hirdetés

PlayIT Show - hódítsd meg a világűrt a Call of Duty: Infinite Warfare-ben!

|

A Microsoft PlayIT Shown-n egy hatalmas Call of Duty zóna várja majd a franchise rajongóit, ahol többek közt a PlayStation VR-exkluzív Jackal Assault küldetést is kipróbálhatjátok.

Hirdetés

November elején kitört az intergalaktikus háború a Call of Duty: Infinite Warfare megjelenésével, amibe most ti is becsatlakozhattok, ha kilátogattok a Microsoft PlayIT Show-ra.

Egész nap zajlanak majd a többjátékos csaták a Call of Duty: Infinite Warfare-ben, méghozzá profi esport környezetben, a legmenőbb gamer cuccokkal kiegészítve. Ha inkább csak szemlélődők lennétek, 13-14 óra közt azt is megnézhetitek, ahogy kedvenc videósaitok a falon futva kerülnek egymás hátába, hogy minél több fraget gyűjtsenek. Az Infinite Warfare PlayStation VR-exkluzív küldetését, a Jackal Assaultot a tíz VR headset egyikével próbálhatjátok majd ki.

Akkor is megéri kilátogatni, ha a korábbi részeket szerettétek, hiszen megnézhetitek az elmúlt 13 év legjobb alkotásait a Call of Duty képtárban, és bezsákolhattok pár menő Call of Duty-s relikviát is, legyen szó dögcédulákról, kulcstartókról vagy táskákról. Emellett pedig a Call of Duty játékokhoz is kedvezményes áron juthattok hozzá.

Még nincs jegyed a Microsoft PlayIT Show-ra? Most még lecsaphatsz az elővételes jegyekre!

Microsoft PlayIT Budapest

Időpont: 2016 november 26., 10:00-19:00
Helyszín: Hungexpo, 1101 Budapest, Alberirsai út 10.
Facebook esemény: Itt jelezd, hogy jössz!
Facebook oldal: A PlayIT hivatalos oldala

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)