Hirdetés

PlayIT tombola - vásárolj nálunk és nyerj

|

Vásárolj legalább 2000 forintért és nyerd meg az értékes díjak valamelyikét.

Hirdetés

Már csak egyet kell aludni, hogy kezdetét vegye az év legnagyobb videojátékos eseménye nem csak Magyarország, hanem Kelet-Közép-Európa viszonylatában is. A GameStar ez alkalommal is képviselteti magát a PlayIT-en, ráadásul most először testvérlapunk, a PC World is külön standdal, illetve programokkal vár benneteket.

Megszokhattátok már, hogy ilyenkor kedvezményes áron lehet régebbi és újabb magazinokat vásárolni, de lesz természetesen GameStar póló is, valamint akár a helyszínen is átvehetitek a GameStar Shopban megvásárolt termékeket.

Úgy gondoltuk azonban, hogy pusztán az árengedmény nem elég, ezért egyrészt ajándékot adunk mindenkinek bizonyos összeghatár felett, amíg a készlet tart, másrészt pedig az összes olyan vásárló részt vehet a tombolán, aki legalább 2000 forint értékben vásárol a GameStar, vagy a PC World standjánál, illetve a helyszínen veszi át elővételben megvásárolt termékcsomagját (és ennek értéke szintén legalább 2000 forint.)

A tombolán résztvevő vásárlók az alábbi értékes díjak valamelyikét nyerhetik meg.

Cooler Master Silencio 652

Igényes kialakítású, nagy belső térrel rendelkező minőségi ház, amely halk rendszerhűtője, valamint a hangszigetelő szivacs bélése révén gondoskodik a zajtalan működésről.

 

Nvidia GeForce GTX 750 Ti

Középkategóriás (5400 MHz/2GB GDDR5) grafikus vezérlő, amely teljesítményét tekintve jócskán felülmúlja elődjét, ugyanakkor a fogyasztása nem egészen fele a GTX 650 Ti-nek. Kisebb méretének köszönhetően mini-ITX és Barebone rendszerekhez is jól használható, a működéséhez szükséges áramot a PCI-E 3.0 csatolón keresztül veszi fel.

 

Féléves GameStar előfizetés

Hat lapszám legalább hat steames teljes játékkal, videotesztekkel, a játékvilág legizgalmasabb híreivel, hands-on előzetesekkel, tesztekkel, exkluzív interjúkkal, hardvertesztekkel, valamint állandó rovatokkal játékpszichológia, free to play és e-sport témákban.

Féléves PC World előfizetés

Hat lapszám hasznos és értékes teljes verziós szofverekkel, biztonsági programokkal, a PC világára, illetve a modern tartalomfogyasztó és szórakoztató elektronikai megoldásokra összpontosító írásokkal, tesztekkel, mindenki számára hasznosítható tippekkel és tanácsokkal.

Játssznagyban.hu 1 órás terembérlet

Egy teljes óra a Lurdy Moziban, amit fordíthatsz arra is, hogy kedvenc Xbox 360-as, vagy PlayStation 3-as játékodat told a filmvásznon barátaiddal, de akár saját készítésű videóidat is újranézheted.

Sim City 1 órás szimulátor jegy

60 percet tölthetsz el válogatott autóversenyekkel (pl.: Richard Burns Rally, Dirt 3, GRID 2, Need for Speed, F1) vagy épp vadászrepülő szimulátorokkal játszva.

 

Amerika Kapitány Marvel LEGO készlet

Csillagos-sávos lobogóba öltöztetett szuperhősünk motorkerékpáron ülve veszi fel a harcot a Hydrát irányító Vörös Koponyával, és alattvalójával. Mire megy egy pajzs egy harcjármű ellen?

Assassin's Creed IV: Black Flag PC-s teljes játék Steam-kód (május 30-ig beváltható)

A Ubisoft szériájának legutóbbi felvonása egy kalóz, Edward Kenway szerepét kínálja fel a játékosnak, aki akaratán kívül belekeveredik a templomosok és az assassinok évszázadok óta dúló háborújába. A nyitott világú kalózkaland során nem csak olyan hírhedett tengeri haramiákkal futhatunk össze, mint Calico Jack, Charles Vane, vagy épp Edward "Blackbeard" Thatch, hanem tengeri csatákban vehetünk részt, bálnákat szigonyozhatunk meg és cápák közé merülhetünk kincsekért.

Ha esetleg mégsem nektek kedvezne a szerencse a húzáson, akkor se keseredjetek el, rengeteg ajándék lel még gazdára a helyszínen és a különböző vetélkedőkön, de akkor sem nyúlhattok mellé, ha a GameStar Shop kihagyhatatlan ajánlataiból néztek ki magatoknak valamit.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)