Hirdetés

Ismét Budapestre látogat a Video Games Live

|

A legutóbbi nagy sikerű buli után a gamerek kedvenc koncertje ismét megrendezésre kerül, ráadásul közvetlenül a PlayIT után.

Hirdetés

2014-ben debütált hazánkban Tommy Tallarico 11 éves múltra visszatekintő rendezvénysorozata, a Video Games Live, és már nem kell sokáig várnunk, hogy a hazai közönség ismét tombolhasson egyet a legjobb videojátékos zenékre.

A videojátékokat már rég nem csak a látvány teszi művészetté: a Super Mario 30 éves dallamait azonnal elkezdjük dúdolni, a World of Warcraft töltőképernyőjének zenéjétől pedig végigfut a hideg a hátunkon. Ezek a zenék szerves részét képezik a gamer kultúrának, így abszolút megérdemlik, hogy a lehető legjobb tálalásban hallgassuk őket.

És hát mi lehet annál jobb, mint amikor egy hatalmas énekkarral kiegészített, több tucat hangszerből álló nagyzenekar adja elő ezeket a zeneszámokat? Márpedig a Video Games Live pontosan erről szól: napjaink legnépszerűbb játékaitól a '80-as évek klasszikusaiig mindenféle melódia felcsendül, hol eredeti változatban, hol valamilyen feldolgozásban. A színpadon világhírű karmesterek irányítják a zenészeket, az óriási kivetítőn pedig az adott játék pörög - felejthetetlen élmény tehát garantált.

A Video Games Live idén november 26-án, vagyis pont a Microsoft PlayIT Show után kerül megrendezésre este 9 órai kezdettel. Ami még ennél is jobb, hogy akik Collector's Edition vagy Excellent VIP jegyet váltanak a PlayIT-re, azok ingyen juthatnak be a koncertre.

Video Games Live Budapest

Időpont: 2016. november 26., 21:00

Helyszín: Hungexpo,  Budapest, Alberirsai út 10

Facebook esemény: Itt jelezd, hogy jössz!

Jegyár: 4 000-12 000 forint között

Jegyvásárlás: Hamarosan!

A rendezvényt a PlayIT Show szervezője a Meex, valamint a Concert & Show hozza el nektek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)