Hirdetés

A Disney+ 50 millió előfizetőt szedett össze 5 hónap alatt

|

A Disney annak idején egy optimista becslésnek tartotta, hogy 2024-re összejön a 60-90 milliónyi feliratkozó. Mára már ez meglehetősen alacsony számnak tűnik.

Hirdetés

A Disney bejelentette, hogy egy újabb mérföldkövet lépett át a streaming szolgáltatása: már 50 milliós előfizető bázissal rendelkezik a Disney+. Ez ugyan csekélynek tűnhet a Netflix 167 milliós számához képest, de fontos hozzátenni, hogy az 50 milliót a Disney+ alig 5 hónap alatt szedte össze. Mondjuk ebben valószínűleg a COVID-19 miatti intézkedések is közrejátszanak.

Hirdetés

Akárhogy is, a februári 29 millióhoz képest ez jelentős ugrás, ami annak köszönhető, hogy beindult az európai terjeszkedés, így már nem csak az Egyesült Államokban, Kanadában és Hollandiában érhető el a szolgáltatás, hanem további 14 országban, köztük az Egyesült Királysággal, Franciaországgal, Németországgal és Olaszországgal, valamint Ausztráliával, Indiával és Puerto Ricóval. Reméljük, hogy hamarosan minket is felír a térképre a Disney, bár egyelőre még nem olyan bőséges a tartalom, hogy legyen okunk szomorkodni a kimaradás miatt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)