Hirdetés

Együttműködést kötött a Marvel és az EA, a Motive Studio Iron Man játéka csak a kezdet

|

Az Electronic Arts és a Marvel megállapodása keretében további játékok fogják használni a legnépszerűbb képregényes licencet.

Hirdetés

Miként a Star Wars, úgy a Marvel esetében is azt a gyakorlatot követi már egy ideje a Disney, hogy nem köt kizárólagos szerződést egyetlen partnerrel 5-10 évre, hanem párhuzamosan több kiadóval is együttműködik annak érdekében, hogy folyamatos legyen az utánpótlás licencelt játékokból. Marvel fronton ez azt jelenti, hogy az előttünk álló években jön a Sony teljes támogatását élvező Marvel's Spider-Man 2 a szintén az Insomniac Games műhelyében készülő Marvel's Wolverine-nel egyetemben. A Skydance Mediánál Amy Hennig csapata kalapál egy még cím nélküli 2. világháborús játékot Amerika Kapitánnyal és a Fekete Párduccal, a 2K Games alá tartozó Firaxis pedig még idén leszállítja a Marvel's Midnight Sunst.

Közéjük iratkozott fel nemrég a Star Wars: Squadrons és a Dead Space remake mögött álló Motive Studio vasemberes játéka, amelyről most már kiderült, hogy nem lesz egyedül, ugyanis mind az EA, mint a Marvel megerősítette, hogy még legalább két játékot fognak közösen összehozni.

Hirdetés

A megállapodásról hírt adó közlemény nem hagy kétséget afelől, hogy mindhárom játék az akció-kaland műfajban indul, és a PC-t, valamint a konzolokat veszi célba (nyilvánvalóan a 2020-ban elrajtolt generációt), ráadásul egyik sem szimpla adaptáció, ehelyett kivétel nélkül új és eredeti történeteket fognak elmesélni. Cseppet sem meglepő módon a Motive külső nézetes, single-player Iron Man játéka nyitja majd a sort, az Insider Gaming információi szerint ugyanis korai playtest fázisra kerül sor október 31. és november 2. között, a résztvevők a játékmechanikákkal, a játékmódokkal, a cselekmény főbb pontjaival kapcsolatos visszajelzésekkel segíthetik a csapat munkáját.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hogy mely karakterekre épülhetnek a későbbi játékok, azt ugyanúgy nem tudni még, mint hogy az általa birtokolt stúdiók közül melyeket vonta még be az EA a fejlesztésekbe, mindenesetre a Vasember játékkal párhuzamosan egy Fekete Párduc játékról is pletykáltak a szivárogtatók, és ha egyiket telibe trafálták, nem kizárt, hogy a másikkal kapcsolatban sem tévednek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)