Hirdetés

Ezek a Ubisoft játékok biztosan megjelennek egy éven belül

|

Legalább három játékra számíthatunk a Ubisofttól, de lesznek még meglepetések.

Hirdetés

Tudjuk, hogy sok mindenen dolgozik a Ubisoft, ahogy azt is, hogy igyekszik mindent jobban csinálni, mint eddig. Az utóbbi évek bukásait minden szempontból megérezte a kiadó, le is lassított, és sokkal megfontoltabbá vált - ezt mutatja például az is, hogy a Prince of Persia: The Sands of Time remake-je új csapathoz került, és még évekig készülhet.

Most olyan játékok megjelenését erősítette meg, amik már régóta formálódnak, és el tudjuk róluk hinni, hogy legkésőbb 2023. április 1-ig el tudnak készülni velük.

Hirdetés

Bár a tervek változhatnak és bármi közbeszólhat, jelen állás szerint biztosan az aktuális pénzügyi évben jelenik meg a Skull & Bones, a Mario + Rabbids: Sparks of Hope és az Avatar: Frontiers of Pandora. Konkrét dátum egyikhez sincs még, de úgy véljük, az Avatart az idei ünnepi szezonra, a film premierje elé időzítik be, és mivel zajlik a kalózos játék félig-meddig publikus tesztelése, valószínűleg azzal sem várnak a jövő évig. A napokban a Nintendo is vázolta 2022-es terveit, és szerepelt az idén megjelenő játékok között a Mario + Rabbids is, úgyhogy amennyiben nem jön közbe valami komoly, ezt is kérhetjük majd karácsonyra.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

A kiadó hozzátette, hogy "további izgalmas címek" is a csőben vannak, prémium és free-to-play játékok egyaránt. A Roller Champions megjelenése már igencsak esedékes, valamint az ingyenesen játszható Tom Clancy spin-offoké is, és esélyes, hogy a franchise-ról leválasztott XDefiantra sem kell már sokat várni. Pletykáltak még egy kisebb lélegzetvételű Assassin's Creed: Valhalla spin-offról, aminek Basim lehet a főszereplője.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)