Hirdetés

Jó oka volt annak, hogy a Minecraft Dungeons a semmiből tört a csúcsra

|

A brit játékeladási toplista 38. helyéről repült előre egészen a másodikra a Minecraft Dungeons.

Hirdetés

A Ratchet & Clank: Rift Apart továbbra is tartja első helyét a dobozos brit videojátékok eladási toplistáján, ami annak fényében nem is annyira meglepő, hogy fontos új versenyző nem érkezett az elmúlt héten. Az örökös brit éllovas FIFA 21 viszont visszacsúszott a második helyről a harmadikra, mivel egy nagy visszatérőt üdvözölhettünk.

Korábban a Minecraft Dungeons a lista 30. helyén tanyázott, most pedig nem kevesebb mint 28 pozíciót javított, jelenleg ez az ARPG az ezüstérmes. Ilyen nem mindennapi teljesítményhez "csak" egy komolyabb dobozos leárazás kellett.

Hirdetés

A Mario Kart 8 Deluxe egyébként a FIFA 21-hez hasonlóan egy helyezést rontott, a Resident Evil Village viszont épp, hogy javított, egészen pontosan három lépcsőfokot ugrált előre, jelenleg az 5. helyen áll.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A teljes listát alább találjátok meg:

  1. Ratchet & Clank: Rift Apart
  2. Minecraft Dungeons
  3. FIFA 21
  4. Mario Kart 8 Deluxe
  5. Resident Evil Village
  6. Animal Crossing: New Horizons
  7. Marvel's Spider-Man Miles Morales
  8. Minecraft (Switch Edition)
  9. Super Mario 3D World + Bowser's Fury
  10. Grand Theft Auto V
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)