Hirdetés

Elhagyja az EA-t Peter Moore, hogy a Liverpool FC ügyvezetője legyen

|

Az egyebek mellett a múltban a Segánál, a Microsoftnál és az Electronic Artsnál is vezető szerepet betöltő Moore most elbúcsúzik a játékipartól, hogy a focival foglalkozzon.

Hirdetés

Ha névről nem is, arcról már csak-csak ismerős lehet Peter Moore, ha máshonnan nem, akár a South Park 15. évadának egyik részéből.

Az úriember karrierje elején sportfelszerelésekkel foglalkozó cégeknél dolgozott, azonban később a SEGA-hoz került, ahol a Dreamcast pályafutását felügyelte, és saját bevallása szerint szerepet játszott a konzol korai halálában is. 2003-ban a Microsofthoz került, hogy az Xbox részleget segítse, majd 2007-ben az Electronic Arts sportjátékokkal foglalkozó divíziójának vezetését vette át.

Egész mostanáig a cégen belül mozgott, közel másfél éven keresztül a kompetitív divízióért felelt, azonban most úgy döntött, ismét ideje váltani, és a tegnapi naptól ő tölti be a Liverpool FC ügyvezető igazgatói posztját. Pár hétig még segíti az átállást az EA-nél, viszont nyártól teljesen az új kalandra koncentrál. Azért egy liverpoolos kapcsolatból az EA is profitálhat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)