Hirdetés

Cliff Bleszinski nem örül, hogy az Epic Games megpróbálja elhappolni a fejlesztőit

|

A játék atyja szerint a Fortnite stúdiója máris megkörnyékezte a cégét, hogy elvigyék a legtehetségesebb fejlesztőket.

Hirdetés

Kétségtelen, hogy a nagyon nagyon korai hozzáférésben elérhető Radical Heights erősen hasonlít a Fortnite-ra (legalábbis ami a vizuális megjelenítést érinti), ez azonban még nem indokolná, hogy az Epic Games elkezdje fúrni Cliff Bleszinski új stúdióját.

Hirdetés

Márpedig Cliffy B szerint pontosan ez történik. A stúdió feje Twitteren kérte az Epic vezetőségét, hogy legyenek kedvesek nem suttyomban megkeresni az ő programozóit és megpróbálni átigazolni őket. Köszönik szépen jól vannak, a Radical Heights nagyon jól fut az Unreal Engine 4-en, de ennél szorosabbra talán nem fűznék a viszonyt.

Hogy a gyakorlatban ebből mennyi igaz, vagy mennyire volt ez inkább médiahack, amivel megpróbálják kicsit népszerűsíteni a játékot, azt egyelőre nem tudjuk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)