Hirdetés

Resident Evil 7 - a Capcom nagyon bizakodó az előrendelési számok láttán

|

A Capcom marketingesei szerint a Resident Evil 7 lesz a legnagyobb dobásuk az új generációs hardvereken.

Hirdetés

Az előrendelési adatok alapján a Capcom közel 4 millió darabszámos első napi eladásokat vár a hamarosan megjelenő Resident Evil 7-től. 

Antoine Molant, a kiadó marketingigazgatója büszkélkedett egy sort:

A Resident Evil 7 a gazdasági szempontok tekintetében a legsikeresebb Capcom-cím lesz az új generációs játékkonzolokon. Világszinten 4 millió darabos eladásokra számítunk az első napon. Ez fantasztikus eredmény lenne, és az eddigi előrendelések alapján jó esélyünk is van rá. 

A horrorsorozat legújabb darabját már Steelbook és Collector's Edition verziókban is elő lehet rendelni. Mindössze egy hete indult a kampány, de a kiadó szerint eddig nagyon jó eredményeket produkálnak.

A Resident Evil 7 megjelenés 2017. január 26-án várható PlayStation 4-re (VR-ra is), Xbox One-re és PC-re is világszerte. Japánban viszont kicsit már korábban is élvezhetik a játékot, ott 24-én kerül piacra a horror.

Nálunk HP reszket a sarokban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)