Hirdetés

A Vivendi újabb darabot vett meg a Ubisoftból

|

A Vivendi tagadja, hogy megpróbálná felvásárolni a Ubisoftot, de mégis növelte tulajdonrészét a cégben.

Hirdetés

Az előző év októberében a Vivendi már 10 százalékot felvásárolt a Ubisoft részvényeiből, amit februárra már 15 százalékra egészített ki. Az Assassin's Creed és más AAA címek kiadója úgy döntött, hogy válaszul inkább Kanada segítségét kérné, de ettől még a Vivendi nem állt meg.

Ugyan a francia médiavállalat azt nyilatkozta, hogy nem tervezi felvásárolni a Ubisoftot, most mégis növelte részesedését, egészen 17,73 százalékra. Ezzel együtt a Reuters jelentése szerint a cégnek már 15,66 százaléknyi szavazati joga van a Ubisoft ügyeivel kapcsolatban. Ezzel a Vivendi már csak 12%-ra van attól, hogy átvegye a teljes kiadót.

A Reuters mindehhez hozzáfűzte a Vivendi nyilatkozatát, miszerint nincs tervben, hogy átvegyék az irányítást a Ubisoft felett, vagy hogy nyilvános ajánlatot tegyenek nekik nagyobb mértékű részvényekre. Mondjuk ettől a Ubisoft nem lett nyugodtabb.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)