Hirdetés

A következő Monopoly kiadást a Vaják inspirálta

|

Na, már a Vajáknak is az ingyenes parkolóhelyet kell keresnie.

Hirdetés

A végtelen Monopoly variációk számát hamarosan egy The Witcher változat is gyarapítani fogja. A videojátékok és a sorozat inspirálta társas hivatalosan már megjelent, és lassacskán minden boltban felbukkanhat majd.

A szabályok és a célok a régiek, de a táblát teljesen átrajzolták, a figurákat pedig a fantasy franchise képére szabták. Kaer Mohren vára vagy a Crystal Skull mellett például kapunk egy "Roach a tetőn" figurát is.

Hirdetés

A Witcher Monopoly egész lenyűgözően festene, ha a sarkai nem ütnének el teljesen a játék többi részének stílusától. A Monopoly látszólag kötelezővé teszi, hogy azok az elemek érintetlenek legyenek (az összes többi variánsnál is így néznek ki), de egy fantasy-kaland esetében az "ingyenes parkolás" egy hatalmas, piros autóval jobban elüt, mint bármelyik másik változatnál.

Akárhogy is, a tábla így néz ki:

A költségeket tekintve a gyártó maradt a szokásos 45 dollárnál, így itthon valószínűleg valahol 15 és 30 ezer forint körüli árat fognak elkérni érte (már ha valamelyik hazai játékbolt berendel belőle pár dobozzal).

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)